• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

3-го березня 2017 року на фізико-математичному факультеті відбувся флеш-моб #22 Pushup Challenge (22 згинання та розгинання рук в упорі лежачи)

Флеш-моб #22 Pushup Challenge (22 згинання та розгинання рук в упорі лежачи), започаткований 2016 року в США, набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Викладачі та студенти фізмату підтримали ініціативу факультету фізичного виховання нашого університету і провели колективну акцію на підтримку воїнів-ветеранів з посттравматичним синдромом, воїнів анти-терористичної операції на Сході країни та з метою популяризації здорового способу життя. В акції взяли участь проректори університету С.П. Михида та Є.О. Клоц та близько сорока викладачів та студентів фізмату на чолі з деканом факультету Р.Я. Ріжняком. За посиланням можна переглянути відео акції.

Учасники флешмобу #22 Pushup Challenge передали естафету науково-педагогічним працівникам та студентам тих факультетів та структурних підрозділів вищих навчальних закладів України, які займаються підготовкою фахівців в галузях точних, природничих, філологічних, історичних і комп’ютерних наук та інформаційних технологій. 

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись