• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Моя принцеса» з новими перемогами

Студентська команда нашого університету «Моя принцеса» вкотре посіла призові місця на Першій полтавській лізі КВН. Артур Периханян, Аня Ерьоміна, Ліля Бондаренко та Саша Крикун вже в четвертий раз вирушили до Полтави, адже пройшовши попередні етапи гри (двічі отримували перемогу), наші гумористи дістались фіналу. 

Спеціально до ювілею ліги команда вигадала подарунок для її учасників – пародія на всі команди. Також «принцеси» підготували свою версію телешоу «Кохана ми вбиваємо дітей», стендап про тяжку долю дівчини-капітана та номер про сім’ю бабайок. 

Команда посіла друге місце, до перемоги «Моїй принцесі» не вистачило 0, 2 бала. Проте «принцес» це не засмутило, адже перемогу отримав Тобі Альдервейрельд, друг команди з міста Прилуки. Ця монокоманда стала відомою у нашому місті, адже Тобі Альдервейрельд – ведучий кубку КВН Кіровоградської області. «Моя принцеса», до речі, також непогано себе проявила на кубку міста і пройшла у фінал, який відбудеться приблизно в кінці березня. 

Окрім першого місця, капітан команда Саша Крикун отримала нагороду «Найкраща актриса фіналу», це вже четверта її нагорода у цій номінації на Полтавській лізі. 

Чекаємо нових перемог «Моєї принцеси», і давайте підтримуємо її на фіналі кубку Кіровоградщини, адже вона все ж таки ця «принцеса» і є наша, рідна. 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись