• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Звітна профспілкова конференція Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка

1 березня 2017 року відбулася звітна профспілкова конференція Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Із 608 осіб, які перебувають на обліку первинної профспілкової організації викладачів і співробітників вишу, на звітну конференцію делеговано 281 членів профспілки, зареєстровано 232 делегати конференції.

Розпочав конференцію голова М. І. Садовий.

Були розглянуті такі питання порядку денного конференції:

  1. Про роботу первинної профспілкової організації Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка за 2016 рік.
  2. Про затвердження кошторису первинної профспілкової організації Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка на 2017 рік.
  3. Різне.

Звіт голови первинної профспілкової організації Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Л. В. Пономаренко про роботу профкому за 2016 рік, де було розкрито основні напрямки роботи профкому за рік.

Доповідь Л. В. Пономаренко, голови первинної профспілкової організації Кіровоградського педагогічного університету ім. В. Винниченка, про затвердження кошторису первинної профспілкової організації на 2017 рік.

Л. В. Пономаренко наголосила, що необхідно затвердити кошторис первинної профспілкової організації на 2017 рік рішенням профспілкової конференції з метою більшої поінформованості членів профспілки про фінансові витрати.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись