• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

І Міжнародна науково-практична Інтернет-конференцію «Іноземна мова у професійній підготовці спеціалістів: проблеми та стратегії»

На базі кафедри лінгводидактики та іноземних мов 1-10 лютого 2017 року було проведено І Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Іноземна мова у професійній підготовці спеціалістів: проблеми та стратегії».

International Scientific and Practical Internet Conference "FOREIGN LANGUAGE IN PROFESSIONAL TRAINING OF SPECIALISTS: ISSUES AND STRATEGIES"

02 28 13 34

Співорганізаторами конференції виступили Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (м. Мугла, Туруччина), Univerzita sv. Cyrila a Metoda (м. Трнава, Словаччина), Zilinska univerzita (м. Жиліна, Словаччина). Між цими вищими навчальними закладами та нашим університетом підписано угоди про міжнародну діяльність та співпрацю.

Організаторами конференції було запропоновано 4 секції актуальної спрямованості, що зумовило високу зацікавленість учасників, зокрема із-за кордону. Участь близько 80 колег стала запорукою подальшої плідної співпраці у визначених напрямках.

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись