• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Навчилися вальсувати на Благодійному балу квітів

Нещодавно, 24 лютого, в холі Кіровоградської обласної філармонії відбулася грандіозна подія — Благодійний весняний бал квітів. Студенти Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка також долучилися до заходу.

Гроші збирали на лікування Надії Мороз, якій 13 років. Вона талановито малює і хоче розвивати свій талант, але знаходиться в інвалідному візку. Тому, щоб допомогти Надійці, кожен охочий долучився до балу.

Зустріти весну організатори запропонували у ритмі вальсу. До речі, організатори — студентки педагогічного університету Ганна Трушевич, Катерина Колєва та співорганізатор Катерина Рисленко. «Хотілося зробити для нашого міста щось незвичайне і на високому рівні, адже тільки так можна допомогти назбирати кошти та показати, що наша молодь дуже активна і талановита», - повідомили організатори.

Навчитися вальсу можна було швидко, адже майстер-клас проводив Заслужений працівник культури України, художній керівник Народного ансамблю бального танцю “Конвалія” - Ігор Васильович Спінул. Чим дивували гостей? Благодійним аукціоном, квітковою фотозоною, виступами вокалістів, благодійною виставкою та обранням Короля та Королеви весняного балу квітів!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись