• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Знайти пару по-українськи

Навчання на філологічному факультеті має свої особливості — на деяких курсах там не побачиш жодного живого хлопця. Так ось і цьогоріч не пощастило першокурсницям. Тому, 16 лютого вони вирішили не миритися з такою несправедливістю і  взяли участь у шоу "Знайди свою половинку" спільно із курсантами льотної академії. Спочатку наші красуні презентували себе за допомогою мультимедіа — продемонстрували усім присутнім, а насамперед тим хлопцям, що брали участь у шоу, свої найкращі і найцікавіші фотографії, розповіли про себе, про свої захоплення та вподобання. У кожної була своя родзинка і свої секрети як зацікавити майбутнього обранця — Наталя займається танцями, Катерина гарно співає, Роя вміє смачно готувати і знає екзотичні рецепти Східної кухні, Марія захоплюється спортом, Оксана — містикою та фентезі.

Потім було цікаве спілкування, конкурси, ігри, обмін запитаннями. Під час музичної паузи пари закружляли в танці, щоразу змінюючи партнерів, щоб зблизька відчути один одного. І ось нарешті настала хвилююча мить — учасники мають обрати лише одне ім'я, поклавши його у конверт.
На вечорі панувала атмосфера справжніх живих емоцій, які досягли свого апогею, коли ведучі відкривали конверти і по черзі зачитували їх вміст. У результаті спільної симпатії з десяти учасників гри утворилося три пари. 

Приємно, що в нашому місті знайшлися люди, які для цих молодих людей продовжили свято першого знайомства, запропонувавши їм цікаві сюрпризи і подарунки: запрошення на романтичну каву від піцерії "Челентано", квитки в кінотеатр "Портал" на будь який сеанс, сертифікат від ТРЦ "Depo't" на караоке із романтичним сюрпризом. А також серед студентів з групи підтримки розіграли квитки на каток "Слайз" і в нічний клуб "Вельвет". Особлива подяка творчому колективу обласної бібліотеки для юнацтва, за креативний сценарій!

Тепер наші дівчата впевнилися, що факультет філології та журналістики-  це не вирок, і тут теж можливі цікаві знайомства та спілкування.

Навіть з майбутніми підкорювачами неба і дівочих сердець.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись