• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

А ти подарував свою валентинку?

14 лютого в Кіровоградському державному педагогічному університету імені Володимира Винниченка все мерехтить від червоного кольору. Студентки ходять з квітами, кульками та милими м’якими іграшками, а хлопці посміхаються та перепитують у друзів: “А що ти подував своїй дівчині!?”. Іноді ти думаєш, коли ти забуваєш про це свято, як згадати? Дуже просто, адже на День Святого Валентина, приготувалися усі дівчата. Напевно, вони обирають, чи одягти червону сукню, чи нафарбуватися червоною помадою.

Незважаючи на те, що тільки вчора студенти вийшли на навчання, встигли прикрасити вікна до свята, привітати викладачів та заспівати в караоке. Наприклад, студенти факультету філології та журналістики приєдналися до Кіровоградського педагогічного ліцею відсвяткувати День Святого Валентина між перервами. Можно було заспівати в караоке улюблену пісню про кохання, розмалювати дерево побажань, кинути у коробку валентинку та дістати передбачення для себе. “У Вашого сердечного друга будуть сірі очі”, - дісталося передбачення нашим журналістам.

Тож, хто ще не встиг подувати валентинку, то даруйте, адже завтра не буде вже цього романтичного та натхненного настрою!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись