• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Святкові історії кохання

Як ми і обіцяли, історії кохання, які змінюють людину і її ставлення до світу. Погодьтесь, що кохання здатне творити чудеса і спопеляти душу. Романтичне і водночас болісне. Часто це почуття спонукає до вчинків, на які навряд чи б хтось наважився, якби не кохав.

Іноді, достатнього лише одного погляду, щоб зрозуміти, що ця людина повинна бути поряд біля тебе. В нашій першій історії, напевно, сталося так само.

Банальна історія переростає в дещо більше... Наші герої - викладач кафедри видавничої справи та редагування Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Роман Базака та його дружина Дар’я Базака. Вони розповіли історію їх зустрічі.

HovoSeXC5gk 1

Щоб розрядитися під час написання дисертації, вийшов із другом прогулятися. Він запросив сходити прогулятися з його друзями. Тепер одна з його подруг — моя кохана дружина. Спочатку поспілкувалися... Сподобалася, як людина... У нас на диво співпадали смаки: музика, книги, фільми, світоляд і т.д. ...От так і доспілкувалися. Так сталося за долею, що при знайомстві я був аспірантом, а вона закінчила школу. З часом почав викладати, а вона навчалася в нашому педагогічному закладі.”, - розповів Роман.

Також, поділився своїм ставленням до свята. “Дружині дарую квіти, цукерки та дивимося фільм. Особливих почуттів до цього дня в мене, звичайно, немає, але порадувати дружину хочеться”.

Нагадуємо, а якщо Ви хочете розповісти свою історію, то надсилай на пошту: [email protected]

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись