• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Тиждень святкування Міжнародного Дня студента

День перший. КВЕСТ.
Якщо 12 листопада вас випадково ледь не збили з ніг студенти, то не дивуйтесь! Ні, ще не розпочалася сесія. Ні, ніде не роздавали безкоштовні булочки. Просто студенти нашого університету вирішили позмагатись у спритності і взяли участь у захоплюючому КВЕСТі! 5 команд, найактивніші представники факультетів, купа цікавих завдань по всій території університету, маса задоволення, хороший настрій – все це КВЕСТ, який вже другій рік поспіль напередодні Міжнародного Дня студентів організовує Молодіжний центр.

Команда факультету філології та журналістики, яка стартувала першою, досить тривалий час утримувала лідируючі позиції перебігаючи від однієї локації до іншої. Варто відзначити й представників інших факультетів, які у прохолодний осінній день, не пошкодували часу на цю чудову забаву: мистецький факультет, фізико-математичний, педагогіки та психології та факультет іноземних мов. Динамічне пересування студентів по території університету просто збивало з пантелику і викладачів, і студентів, і просто перехожих на вулиці. Ґвалт у понеділок, ось, що справді дивувало оточуючих. Варто відзначити й завдання від організаторів, які вимагали від учасників орієнтування на місцевості, логічне мислення, швидкість прийняття рішень, уважність, кмітливість, а найголовніше – вміння діяти у команді.

Перемогу, з розривом в одну хвилину, здобули учасники команди фізико-математичного факультету, які із математичним розрахунком випередили усіх учасників і отримали головний приз – смачну піцу, хороші слова «вдома» на факультеті та передсвятковий настрій.

КВЕСТ став своєрідним стартовим прапорцем цілої низки заходів, присвячених такому бажаному студентському святу – День студента!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись