• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Вернісаж талантів» на факультеті педагогіки та психології

«Талант - є!» - з упевненістю можуть сказати студенти-першокурсники факультету педагогіки та психології. Йдеться про традиційний щорічний конкурс «Вернісаж талантів»! Скільки сердечного тепла, скільки зусиль було витрачено на підготовку до цього неймовірного свята. Можливо не все вдавалося, але першокурсники все ж довели, що вступили саме на той факультет.

Кожен студент - талант! Серед великої кількості зірочок-виступаючих свої таланти продемонстрували першокурсники з 6 груп. Яскраво засяяли дівчата та хлопці у різних жанрах. Дуже нам з ними пощастило! Так, запалили глядачів та вразили суддів феєричним танцем з назвою «Стиляги» студенти 18 групи. Та ви ще не чули, як у нас хлопці на гітарі грають! Які ж молодці хлопці та дівчата групи 19, які співали дуже ніжну, гарну пісню «Наодинці». Також прекрасно виконала пісню студентка групи № 13 Вікторії Байдак. Та не тільки наші першокурсники співати і танцювати вміють, а вірші які вони декларують. Йдеться про студентів: Анастасію Вох з 16 групи, Олександра Гонтар з 11 групи. Вони надзвичайно виразно прочитали вірші про студентів. Треба сказати, що наші першокурсники розуміються на тому, як підняти усім настрій. Студенти продемонстрували чудове поєднання елементів хореографії, вокалу, вони були дуже креативними. Навіть жури, підтанцьовувало та приспівувало.

У складі журі, у цьому році, були представники студентської ради факультету педагогіки та психології, а саме другокурсники (студентки 26 та 28 груп), які так само показували свої таланті в минулому році. Ведучими також були студент та студентка 26 групи. Перемовини щодо розподілу місць між групами було напруженим, адже всі заслуговували на перше місце, але нажаль…

Результати конкурсу:
І 1 місце беззаперечно зайняла група № 11;
ІІ місце розділили між собою групи № 18 та 19;
ІІІ місце призначено 13 групі.

І нарешті, можемо поздоровити студентів групи № 11 та куратора цієї групи Калашнікову Людмилу Володимирівну з перемогою!

По закінченні конкурсу слово було надано декану факультету, професору Рацулу Анатолію Борисовичу, який висловив своє захоплення виступами студентів-першокурсників та радість щодо талановитого поповнення в теплому та сімейному колективі факультету.

Факультет педагогіки та психології вітає усіх першокурсників з вдалим виступом та бажає такого ж успіху у навчанні.

Матеріали підготували члени студентської ради факультету педагогіки та психології Гева Яна та Джоган Валентин.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись