• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Урочиста церемонія вручення дипломів

Учора, 31-го січня, в актовій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулася церемонія вручення дипломів магістрам та післядипломної освіти. Більше двох сотень випускників всіх факультетів отримали свої бажані дипломи. На початку, слово для привітання випускникам,викладачам, батькам надали ректорові університету – доктору філологічних наук, професору Олегу Анатолійовичу Семенюку, який наголосив на важливості події та вручив випускникам дипломи з візднакою. Подарунком для магістрів стала концертна програма, яку підготували, щоб привітати зі святом. Вокал-бенд "D. Voice" та студент мистецького факультету Артем Гасленко заспівали чудові, мелодійні композиції, а солісти Народного хореографічного ансамблю бального танцю "Конвалія" Марія Спінул та Владислав Киян запалили незабутнім "ча-ча-ча". Звісно, урочистої церемонії чекали всі.

Але головне, що випускники почули найголовніші привітання, теплі слова та настанови від деканів факультетів, які по-справжньому раділи та вітали своїх студентів.

Доброго вам шляху! Бажаємо не забувати найкращі студентські роки, які подарували перше кохання, нових друзів, нові перемоги та звершення. Адже, кожен студент залишається частинкою рідного університету — нашої великої, дружньої родини! 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись