• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Cемінар-практикум для вчителів історії та суспільствознавства міста Кіровограда

news_2012_11_08_12_4325 жовтня 2012 року о 14.20 на базі Педагогічного ліцею спільно з викладачами кафедри філософії та політології Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, працівниками центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Кіровоградської міської ради та працівниками Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського було проведено семінар-практикум для вчителів історії та суспільствознавства міста Кіровограда.

В першій частині семінару було презентовано навчальний посібник «Кіровоградщина. Історія рідного краю». Педагоги мали можливість поспілкуватись з авторами посібника, дізнатись про історію створення та познайомитись з навчально-методичним апаратом посібника. Серед виступаючих – проректор з науково-педагогічної роботи доцент Козир І.А.

Друга частина проведена у формі круглого столу. В центрі розгляду були питання специфіки викладання курсу «Людина і світ» та «Філософія». Викладачі кафедри філософії та політології – завідувач кафедри Харченко Ю.В., доцент Лавриненко С.О., ст. викладач Люта О.М. – надали вчителям історії та суспільствознавства міста практичні поради та методичні рекомендації щодо викладання цих курсів, відповіли на запитання вчителів.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись