• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

А ти встиг зареєструватися?

Другий рік поспіль у місті Кропивницькому відбувається міжнародний хакатон під назвою “ Global Game Jam “. Співорганізатор заходу Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка запрошує долучитися до розробки комп`ютерних ігор.

Довідка...

Global Game Jam - це найбільший міжнародний хакатон (змагання з розробки комп'ютерних ігор). Заснований він був у м.Сан-Франциско (США) та з 2008 року охопив вже 93 країни світу.

Кожен рік десятки тисяч ентузіастів та професіоналів ігробудівництва збираются разом, щоб провести вихідні у атмосфері творчості та співпраці. На початку хакатону оголошується тема, і за наступні 48 годин необхідно розробити гру, яка б відповідала даній темі.

У 2016 році Global Game Jam зібрав 37000 учасників, які створили 6866 ігор. Тоді ж і Україна долучилась до цієї світової події. У стінах Кіровоградської льотної академії НАУ зібрались 78 представників Києва, Харкова, Кіроворада, Вінниці, Одеси, Запоріжжя та інших міст, які створили 14 проектів.

Основним призом для кожного учасника є, по-перше, власний проект, який згодом можна удосконалити та випустити на комерційній основі. Але український оргомітет залучає компанії-спонсори, які нагороджують переможців цінними призами: комп'ютерними пристроями, літературою чи білетами на світові ІТ-конференції.

Запрошуємо представників ЗМІ зв'язатися з нами та освітлювати Global Game Jam Ukraine 2017, який відбудеться 20-22 січня у Кіровоградській льотній академії НАУ.

Організаційні моменти…

Відбуватиметься ігробудівництво на базі КЛА НАУ.

20 січня 15:00-17:00 - відкриття хакатону, збір учасників, інтерв'ю з учасниками, відеочати з іншими місцями проведення Global Game Jam з нашого чи суміжних годинникових поясів (ОАЕ, Польща, Норвегія, Литва, Молдова, Німеччина, Фінляндія), звернення центрального оргкомітету та оголошення теми для створення гри.

З початку оголошення теми і до терміну відправки готових проектів можна буде зафільмувати учасників за роботою та поспілкуватися з членами журі та менторами.

22 січня з 15:00 - найвидовішна частина Global Game Jam. Учасники представляють свої готові проекти аудиторії та журі. Після презентації - нагородження переможців.

Докладніше про умови конкурсу:

http://www.ggj.org.ua/p/ggj.html

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись