Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ACTIVE BOOK CAMP "READ AND TRAVEL-2017"

19-22 січня 2017 року у дивовижному місці на Дніпрі, що у Світловодському р-ні на Кіровоградщині, на базі "Хвиля" http://www.bazavolna.com.ua відбудеться другий зимовий ACTIVE BOOK CAMP "READ AND TRAVEL-2017".

Тематика кемпу - розробка видавничих та мистецьких проектів соціальної дії. Змістова частина таборівки відбуватиметься за програмою Британської ради "Активні громадяни".

"Активні громадяни" – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект реалізується у більше ніж у 40 країнах світу, у тому числі - в Україні та на Кіровоградщині.

Учасники матимуть нагоду взяти участь у конкурсі міні-грантів від Британської ради на реалізацію проектів соціальної дії.

Чотири дні неформального навчання, відкриття нових інструментів розробки та реалізації проектів, практикуми, воркшопи, цікаві знайомства, насичена програма, активне дозвілля, дивовижна природа - це все book camp!

Сума оргвнеску - 550 грн (комплексне харчування комбінованого типу, кави-брейк, проживання у готельному корпусі туристичної бази "Хвиля" у 2-ох та 4-ох-місних кімнатах з усіма зручностями та інтернетом), трансфер Кропивницький-Знам'янка-Світловодськ-Знам'янка-Кропивницький, освітній пакет, оргвитрати, сувенірна продукція тощо).

Проект є некомерційним, спільнокоштовим.
Реєстрація відкрита до 14.01
Деталі участі за посиланням: http://activebookcamp.tilda.ws/

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись