• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Справжня зимова казка

Продовжуються святкові дні... Радує те, що нарешті розпочалась справжня зима і тепер можна сказати, що в нашому Кропивницькому панує казка. Містяни дістали зі своїх шаф теплі речі, діти та дорослі побігли за санками, щоб покататися з гірок, просто погратися у сніжки або зліпити сніговика.

Поки є час у студентів, можна насолоджуватися канікулами, адже час спливає швидко. Вже зовсім скоро розпочнеться навчання, хтось продовжуватиме гризти "граніт науки", хтось одразу потрапить у головний перший "бій" у житті - школу! А магістрам, наприклад, вже з нового тижня треба захищати магістерські роботи.

Приємно, що неодмінно покращує настрій зимовий Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, який дійсно стає гарнішим під покровом білої ковдри. Корпуси - ніби огорнені зимовою красою, а ялинки на задньому подвір'ї не дають відвести очей від їхньої величі. Ловиш себе на думці, що хочеться прогулятися зимовим містом. Щоб зробити селфі чи новорічні фотографії, не обов'язково їхати далеко, можна прийти до нас у гості і насолодитися красою архітектури та природи!

Ми вітаємо всіх зі святами, адже скоро будемо проводжати Старий Новий рік! А у вас ще є можливість загадати бажання на Новий рік 2017, щоб Червоний Півник обов'язково його виконав!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись