• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вітаємо з новорічними святами!

За вікном білі пухнасті сніжинки кружляють у вальсі, а з новорічної реклами Coca-Cola нам таємниче підморгує веселий дідусь з білою бородою і в червоній шапці. Наближається свято. Іде воно і до студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Вже позаду довга і складна сесія, тому абсолютна більшість студентів може зітхнути з полегкістю і з чистим сумлінням відпочивати та веселитись на канікулах. Що може бути краще, ніж, загорнувшись у теплу ковдру, пити гарячий чай і дивитись “Один вдома”, чи будь-яку іншу новорічну комедію, поки надворі лютує зима? Якщо під час сесії, складаючи черговий супер-складний екзамен, ви мріяли саме про це, то час настав! Студенти КДПУ ім. В. Винниченка матимуть змогу як слід відпочити, та навіть занудьгувати за навчальним закладом, протягом півтора місяця канікул. А студенти четвертого курсу матимуть змогу краще підготуватися до практики в школах, яка вже чекає на них через місяць.

Тож дозвольте надіслати найщиріші вітання з нагоди Нового 2017-го року та Різдвяних свят усім студентам, викладачам та працівникам КДПУ ім. В. Винниченка! Сподіваємося, що цей рік ознаменується новими перемогами і буде щедрим на цікаві плани та творчі успіхи. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, міцного здоров’я, безмежного щастя та успіхів у навчанні! Нехай у новорічну ніч усі ваші мрії збуваються!

Журналіст Катерина Дубиняк

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись