• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зі святом Святого Миколая...

Новорічний настрій вже давно настав. Всі готуються до зустрічі з Новим роком – прикрашають будинки, ялинки. А Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка – це теж, домівка для ректорату, деканів, викладачів та студентів. Прикрашені кабінети, аудиторії, кафедри – коли йдеш по новорічному університету, так і думаєш про свята.

Факультет педагогіки та психології відкрив новорічні ранки не тільки для студентів, але й благодійні для дітей з дитячих будинків.

Сьогодні, в честь свята в актовому залі КДПУ ім.. В. Винниченка святково відкрили Новорічну ялинку, яка вже мерехтить та палає від різнокольорових фарб іграшок та гірлянд. Прийшов привітати з відкриттям ялинки і Народний депутат України Костянтин Володимирович Яриніч та подарував «золоті» горішки з побажаннями для студентів.

А медіа-группа «Університетський меридіан» вітає усіх з прекрасним святом Миколая! Даруйте один одному радість, посмішки та подарунки. Хай у домівках завжди чується дзвінкий сміх від щастя та тепло від сердець!

Зі святом!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись