Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вокал бэнд «DVoice» покорив глядачів своїм співом

10 грудня відбувся грандіозний сольний концерт вокального гурту «DVoice», який створений на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Концерт відбувся у районному центрі нашого міста – Малій Висці. Про це є розказати, адже ми теж там побували…

Розпочнемо з того, хто ж співає у колективі – Сергій Ладченко, студент 4 курсу мистецького факультету КДПУ ім. Винниченка, Володимир Рєзанов та Денис Іванов студенти музичного училища. Талановиті хлопці створили колектив при педагогічному закладі у 2015 році, але за цей короткий проміжок часу встигли підкорити багато сцен та глядачів своїм неймовірним співом, навіть встигли побувати та виступити на відбірковому етапі популярного шоу7 сезону «Х-фактор». Не вперше хлопці дають сольний концерт, але цей став особливим.

Сцена мерехтіла від світового шоу, зйомки квадракоптером, колективи, які допомагали у створенні шоу: Шоу-балет «D Dance»,Колектив сучасного танцю "Конвалія" в місті Мала Виска та Народний ансамбль бального танцю "Конвалія" місто Кіровоград.

На сцені та в залі панувала гармонія та ідилія, адже, хлопці, дійсно віддавали всю свою енергію та сили, а глядачі натомість оплесками підтримували їх та просили заспівати «на біс».

Ми бажаємо хлопцям тільки розвитку та побільше таких концертів, адже глядачі чекають продовження шоу…

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись