• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

"Козацькі розваги" для справжніх студентів

Вчора, 7 грудня в спортивній залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися щорічні «Козацькі розваги» приурочені до святкування Дня Збройних Сил України.

В спортивній залі забралися команди з усіх факультетів. Капітани кожної команди вдало піднімали настрій та бойових дух. А групи підтримки, голосно кричали девізи, речівки та просто голосно аплодували. Деякі учасники команд приймають участь вже 5 рік поспіль та знають, як правильно вибрати тактику бою. А ще під час «Козацьких розваг» підбадьорювали декани та викладачі своїх факультетів, які прийшли також підтримати своїх.

Повернімося  до розваг… Конкурси були різнопланові. Деякі на швидкість, деякі на спритність чи силу. Назви самих ігор, також вражали: «Як козаки забавлялися», «Як козаки борщ варили» та «Як козаки до бою тренувалися».  За дві години гри, мужні студенти встигли  на руках походили, зварити з картоплею, буряком та цибулею борща, побитися подушками та поперетягувати канат.

Вражає те, як відіграє свою справу азарт, тому що, кожен учасник команди переймається своїх «партнерів» по грі, хоче перемогти чи просто підбадьорює інших друзів.

У кінці змагань кращий гравець та краща група підтримки від факультету отримали по переможному кубку. А щодо команд, то: 3 місце посіла команда з факультету педагогіки та психології, 2 місце природничо – географічний факультет і 1 почесне місце посів факультет фізичного виховання.

Вітаємо усі команди з перемогою та бажаємо на наступний рік набратися ще більше сили та перемагати!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись