• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зі святом Збройних Сил України

Зазвичай, 6 грудня, щорічно відзначається День Збройних Сил України чи День Української армії. Останні роки – це свято цінується по-особливому шанобливо, адже, ми розуміємо, що – це всенародне свято захисників нашої рідної землі, які стоять на варті нашої держави, домівок та сім`ї.

Медіа-група, дійсно хотіла привітати викладачів, студентів з цим святом, тому обрала найкращий вихід. Ми поспілкувалися з воєнною кафедрою на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, яка вже  діє декілька років і виховує по-справжньому мужніх та освічених хлопців, тому ми вирішили поспілкуватися з ними та поближче познайомитися. Адже, на кафедрі є студенти різних ВНЗ.

«Кафедра військової підготовки допомагає бути не тільки впевненішим в собі, але і цілеспрямованим. Нам допомагають зрозуміти  серйозність військової справи», - розповів студент п`ятого курсу факультету історії та права.

«Військова кафедра на базі КДПУ ім. В. Винниченка – це хороша альтернатива, наприклад КЛА НАУ чи іншим. Після цієї підготовки хочу продовжити і надалі займатися цією справою.» - поділився студент ЦУНТУ.

А ми в свою чергу вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України, бажаю міцного здоров'я, успіхів у військовій підготовці, щастя Вам та Вашим рідним і близьким! Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

Зі святом Вас!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись