• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Благодійність об`єднує…

Вчора, 1 грудня у перший день зими, відбувся благодійний концерт до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом, організаторами якого виступила Молодіжна рада міста Кропивницького на чолі з керівником студентом Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Миколою Балєловим. Медіа-група “Університетський меридіан”, звичайно, долучилася до такого заходу. Концертна програма була насичена по-справжньому гарними номерами. Можна було послухати улюблені всіма пісні у виконанні не менш улюблених співаків, таких, як:чоловічому вокальному гурту "DVOICE", Віталіні та Маргариті Мороз, Зобенко Марії, Крістіні Лаврєнтьєвій, Чорному Максиму, солісту обласної філармонії Гасленко Артему та рок-гурту «Потім придумаємо». А довершили програму вечора, учасники Народного ансамблю бального танцю “Конвалія” з повільним танцем кохання румбою та запальною чачею.

Як повідомив, Микола Балєлов: “ На концерті для хворих дітей було зібрано 950 гривень, так це не так і багато, дивлячись на ціни в аптеці, але сподіваюся, що цей захід дав надію людям, які живуть з ВІЛ/СНІДом, жити далі і пам’ятати про те, що ми не відвернулися від них і завжди будемо підтримувати їх".

Дякуємо партнерам, які допомогли зробити концерт: Нічний клуб «PROVOCATEUR», Профспілковий комітет студентів Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка, Спілка Вірмен України та центр естетичного виховання «Натхнення».

До таких благодійних справ, дійсно треба долучатися, щоб діти відчували підтримку та увагу. Порадувало те, що на цю акцію відізвалося найбільше студентів, які підтримували та допомагали протягом концерту.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись