• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вернісаж талантів

Всім відомо, що кожна людина талановита. 17 жовтня у актовій залі університету відбувся «Вернісаж талантів», на якому першокурсники факультету іноземних мов показували, до чого мають хист: і таки показали.

Номерів було багато, і жоден з них не залишив байдужими глядачів, вражаючи своєю багатогранністю та оригінальністю. Важко виділити найкращі виступи, тому що кожен з них був яскравим та неповторним.

Хтось виявив хист до музики, хтось порадував глядачів вокальними номерами. Східні та сучасні танці теж не лишили нікого байдужим. У номері КВН студенти показали почуття гумору та акторську майстерність. Поезія - торкнулася до кожної душі. А хтось вразив аудиторію східною боротьбою, чого точно ніхто не чекав. Також глядачі отримали естетичну насолоду він презентації фото.

Яскравими були і ведучі концерту, які змогли привернути увагу гостей та налаштувати їх на потрібну ноту. Хоча деякі ведучі не лише керувати процесом на сцені, а й підготували власні номери.

Вся зала була заповнена глядачами, і гості не пожалкували, що відвідали цей захід, тому що вони отримали можливість забути щоденну рутину і відчути себе у вирі краси та мистецтва.
Але за цим дійством стоїть наполеглива праця як учасників, так і організаторів заходу. За що їм окрема подяка.

Можна точно стверджувати, що факультет іноземних мов має свої таланти і достойний називатися талановитим, він – гордість університету.

Студентка 104 підгрупи Лобас Олеся

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись