• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Все про студентське життя розповіли на щорічній грі КВК

Вітаємо Вас! Ну що ж День студента пройшов, а як наслідок - згадати є що.  Ми кажемо не про погане, а про те, як Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка відмічав свято. Як було зрозуміло з афіш, Молодіжний центр КДПУ ім. Винниченка завчасно приготував подарунки у вигляді конкурсів на весь святковий тиждень. Тому медіа група не забувала навідувати ці свята.

А розпочався тиждень святкувань з конкурсу, якого очікують усі, щоб показати хто ж смішніший та креативніший. Як ви встигли помітити, наш університет завжди мав відмінне почуття гумору, а студенти постійно перемагають у міських та Всеукраїнських конкурсах «КВК». Що не кажи, саме цей конкурс на піку популярності серед студентської молоді.

Отже, ближче до теми… Щорічна гра КВК між командами факультетів «КУБОК  РЕКТОРА  2016» до Міжнародного дня студента. Як зазвичай, гра мала три раунди: Візитка, розминка та домашнє завдання, де студенти мали розкрити тему студентського життя, підготовки до сесії чи проживання у гуртожитку – вічна тема для жартів, головне підключити креатин та приправити гарними жартами і все готове.

Цього разу змагалися на полі бою 4 команди. Складнощі в тому, що 2 команди: «Моя принцеса» факультету філології та журналістики і «Скіф» факультету історії та права – команди лідери, які вже багато років на цій сцені змагалися з новоутвореними не менш сильними командами: «Кіна не буде» факультету філології та журналістики, «Свидетели псих педа», як здогадалися, факультет психології та педагогіки.

А судити таку гру, позвали солдатів, які вже давно знають свою справу у цій грі та багато років грають у КВК: Кирило Мельник, Володимир Кондрашов, Дмитро Крєндєль та Геворг Месропян.

Упродовж, трьох раундів команди боролися за першість та кожного разу довожили чому саме вони повинні виграти. Цього разу, у конкурсі «Розминка», де команди  мають швидко і влучно жартувати відповідаючи на питання, які лунатимуть від членів журі, додали невеличку родзинку, яку не очікував ніхто. На сцену запросили Чепурка Дмитра та Кондратенко Тетяну – музиканти з мистецького факультету, які співають 4 строчки з відомої пісні, а командам натомість потрібно  подумати і замінити останні дві строчки дотепним жартом. Складнощів не виникло ні у кого, команди швидко відспівували пісні.

За результатами конкурсу 3 місце вибороли команда з факультету філології та журналістики: «Кіна не буде», команди «Моя принцеса» та «Скіф» отримали почесне 1 призове місце. Журі, обрало дві команди лідери, які всю гру йшли порівну між собою.

Гра видалася повна сюрпризами на жарти від команд та неочікуваною на результати. В будь-якому випадку, ми бажаємо командам-учасникам кожного року підіймати планку цього самого «гумору» справжнього студента!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись