• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Покажи де живеш, студенте!»

Ми продовжуємо розповідати про святкування Дня студента. Проявити себе у творчості – звісно, справа не з легких. Взагалі, виступати на сцені треба мати неабияку сміливість та талант. Заспівати так, щоб пішли мурашки по шкірі, зарядити енергією від запального танцю чи пожартувати так, щоб глядач не зміг стриматися від гучного сміху. Так, складно. А показати своє помешкання та ще й зацікавити журі історією з танцями, жартами та співом? Можеш так? А студенти Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка кожного року дивують та вражають підготовленістю та цікавими подорожами по історії. Зараз, розповімо…

Отже, кожного року 16 листопада помічник ректора з навчально-виховної та культурної діяльності Ігор Васильович Спінул, голова профкому студентів Олександр Сергійович Самосьєв, голова молодіжного центру Максим Миколайович Набойченко та голови рад гуртожитків, як журі збираються на щорічний огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток, блок та кімнату. Коли, збиралася на цей конкурс, відверто кажучи, ніколи не могла подумати, що таке свято можливо придумати та зробити.

У кожному гуртожитку, на кожному поверсі та кімнаті чекала незабутня історія. Десь зустрічали 90-ті музичні роки, встигали  повернутися у піонери, а десь попадали у різні світи чи національності. Незмінним цього вечора залишалося одне – конкурси для журі. Хтось співав, хтось танцював чи розгадував ребуси і навіть, перетворювалися у інших людей. Викрадення, погоні, участь у вокальних та танцювальних конкурсах і навіть, встигли знятися у фільмі жахів…

Кожен хотів вразити суддів, звісно, студентам є чому старатися, адже на кону поїздка  у Карпати. Звісно, заради цього учасники готові були фарбуватися, перетворюватися хлопці в дівчат і навпаки, а іноді і в тварин.

Після чотирьох годинного екскурсу по гуртожиткам тобі хочеться сісти чи одразу спати від втоми, але перед цим, залишається враження, що ти встиг побувати у різних світах. Пишаєшся студентами за пророблену підготовку та задоволення від якісного конкурсі та присмаку студентського життя, тому що після цього ти розумієш, що ці роки найщасливіші, незважаючи на буденні студентські проблеми.

Побути в гуртожитку в переддень Великого свята – святе діло! Адже, цей день тільки їх, коли, як не в цей день, студент дозволить собі усе, чого тільки душа забажає ( звісно, в межах розумного).

За результатами суддівської колегії, результати за конкурс:

найкращий блок 8-Б факультету іноземних мов гуртожитку 4 та 6-Г блок природничо-географічного факультету гуртожитку 3.

У номінації найкраща кімната перемогу отримали: кімнати  91, 90, 84 та 396 гуртожитку № 4 та кімната 167 гуртожитку № 3.

А перемогу у номінацій найкращий гуртожиток виборов №1.

Дякуємо студентам за показ різнобарвного та небуденного життя студента та бажаємо побільше яскравих днів! До наступного року!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись