• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Відкриття нової зали...

Завдяки спільним зусиллям ректорату, кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури та спортивного клубу  «Буревісник» в нашому університеті почав діяти новий спортивний зал, основною спеціалізацією якого є скелелазання (корпус № 4). 22 листопада 2016 року відбулось його  офіційне відкриття, на якому були присутні ректор, професор Семенюк О.А., декан факультету фізичного виховання, професор Турчак А.Л., завідувач кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури, доцент Собко С.Г., викладачі та співробітники кафедри.

Новий зал невеликий за розмірами (7,20×5,50м.), але має висоту 4,80 м., що дозволяє проводити заняття зі скелелазіння  (вид – боулдерінг). Для цього побудована відповідна стіна з виступами, які,  за необхідності, можуть переставлятись, що змінює маршрути складності.

Техніці безпеки у новоствореному залі приділено достатньо уваги, зокрема придбано 4 мати з ПВХ покриттям та параметрами 40см 2×1м.

На сьогоднішній день тут проводяться заняття не тільки зі спортивного туризму і скелелазіння,  але й з шейпінгу та військово-спортивного багатоборства.

За допомогу у сприянні створенні залу колектив кафедри, спільно зі спортивним клубом «Буревісник», дякує ректору Семенюку О.А., доценту кафедри географії та геоекології Колотусі О.В. та усім, хто доклав до цього зусиль. Особлива подяка столяру мистецького факультету, альпіністу зі стажем Коваленку В.І.

Кафедра запрошує усіх небайдужих до власного здоров’я викладачів,  співробітників, студентів університету до занять у створеному залі.

За довідками звертатись на кафедру фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Внниченка. 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись