• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

“Пишемо історію університету разом”

Під гаслом “Пишемо історію університету разом” 18 листопада 2016 року відбулась регіональна наукова конференція «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ВИННИЧЕНКА — 95 РОКІВ В ІСТОРІЇ ТА РОЗВИТКУ ЦЕНТРАЛЬНОЇ УКРАЇНИ».

Конференція стала завершальним заходом у святкуванні ювілею університету. На пленарному засіданні із вітальним словом виступили ректор університету доктор філологічних наук, професор О. А .Семенюк, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Л. Ф. Шатна, директор комунального закладу “КОІППО ім. В. Сухомлинського” Л. В. Корецька.

Учасники конференції заслухали цікаві доповіді про заснування педагогічного інституту у Єлисаветграді (1918-1919 роки), наукових шкіл та факультетів, внесок у розвиток науки, школи, краю видатних випускників та постатей університету.

Важливою та цікавою подією у рамках конференції було проведення круглого столу “Школи міста Кропивницького і КДПУ ім. В. Винниченка: проблеми співробітництва в умовах освітніх реформ”.

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись