• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч із учнями НВК №2 та вчителями-словесниками м. Знам’янки

У межах святкування 95-ліття заснування Кіровоградського державного педагогічного університету та з нагоди Дня української писемності та мови відбулася зустріч проректора з наукової роботи, доктора філологічних наук, професора Михиди Сергія Павловича з учням навчально-виховного комплексу №2 м. Знам’янки.

Лекція про патрона університету Володимира Кириловича Винниченка, його біографію, внесок в історію української та світової літератури переросла в щиру розмову про можливості сучасної молодої людини, її потенціал у справі розбудови української держави. Запорукою цьому без сумніву є велике бажання самореалізуватися, позбутися століттями формованого комплексу меншовартості й, звичайно, вибір майбутньої професії. І тут у поміч – величезний потенціал КДПУ.

Перспективи розвитку освітньої галузі в цілому, і філологічної підготовки учня загальноосвітньої школи зокрема, стали предметом обговорення на круглому столі з вчителями-словесниками шкіл м. Знам’янки. Невимушена атмосфера сприяла окресленню найважливіших аспектів формування духовності на уроках української та зарубіжної літератури.

Велика вдячність за запрошення директорові НВК №2 Сопільняку Юрію Михайловичу та керівникові методичного об’єднання вчителів української мови і літератури комплексу Архагельській Люсі Сергіївні.

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись