• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Битва титанів освітньої ниви

10 листопада в будинку культури «Авіатор» вперше в Кропивницькому відбувся «Університетський батл». Захід було організовано спільними зусиллями керівника медіа-групи Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Катерини Рисленко та Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету Максима Білоуса. Окрім цих двох ВНЗ в батлі також брали участь: Центральноукраїнський національний технічний університет, медичний коледж імені Є.Й. Мухіна та Донецький національний медичний університет імені М.Горького.

Отже, батл складався з чотирьох раундів: відео представлення навчального закладу (регламент – 1 хвилина), КВК, пісенний номер та танцювальна постановка. Неймовірний дух боротьби заполонив атмосферу залу, вболівальники шаленими оплесками та оваціями ще більше розпалювали і без того войовничий дух команд. І не дивлячись на те, що девізом заходу було слово «Дружба», всі зрозуміли: зараз буде справжня битва. Учасники батлу зізнавались, що відчувають на собі неабияку відповідальність, адже саме вони мають відстоювати честь своєї альма матер, усіма зусиллями показати чому саме їхній ВНЗ має перемогти.

За результатами чотирьох раундів маємо такі цікаві результати: найкраща відео презентація та найкращий номер КВК отримала команда КДПУ ім. В.Винниченка, а найкращий пісенний номер та найкращу танцювальну постановку – КЛА НАУ. Ось так найпотужніші навчальні заклади батлу розділили між собою всі номінації. А за загальним підсумком оцінок журі місця розподілились таким чином: третє місце – Центральноукраїнський технічний університет, друге місце – КДПУ ім. В.Винниченка, і перше місце посіла команда КЛА НАУ. Завдяки спонсорській підтримці народного депутата Костянтина Яриніча команди отримали фінансову винагороду.

За словами організаторів заходу такі університетські батли планують проводити і надалі, й можливо в недалекому майбутньому ВНЗ з Кропивницього «батлуватимуть» з найкращими університетами України.

Марина Стеба

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись