• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Урочистості до 95-річчя університету: нагородження (частина перша)

У фойє філармонії грає муніципальний оркестр, студенти з викладачами радісно посміхаються гостям біля представлених стендів — виставок, що розгорнулася від кожного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Хтось фотографується, деякі роздивляються фотографії минулих років. У залі чується, що проходить останній підготовчий етап до зустрічі гостей, що прийшли на святкування — 95-РІЧЧЯ рідного навчального закладу. Медіа-група «Університетський меридіан» просто не змогла б пропустити вельми важливу подію, тому готова розповісти чим дивували на концерті, що відбувся нещодавно, 28 жовтня в Кіровоградській обласній філармонії.

img 01

А дивувати і правда було чим... З самої першої хвилини, вже можна було почути бурхливі оплески на перший сюрприз від організаторів заходу. Постановочний відеофільм «Університет вчора, сьогодні, завтра», який був знятий спеціально до святкування допоміг доторкнутися до славетної історії закладу. (До речі, фільм, можете подивитися на нашому сайті). Ще раз дякуємо, творчій группі за креативний підхід до історії: Зої Богдашовій, Геннадію Зоріну та Ірині Дєдушевій.

img 02

А потім розпочалася частина урочистостей. Звернувся зі сцени ректор КДПУ ім. В. Винниченка Олег Анатолійович Семенюк та наголосив, на тому, що університет — це не стіни і будівля, а люди, які там навчаються та працюють. Після слів розпочалася офіцйна частина нагородження кращих. Розпочав вітальне слово та привітав подарунком Народний депутат України Олександр Володимирович Горбунов та нагородив від Міністерства освіти і науки Україн: нагрудними знаками «Відмінник освіти і науки України» та «За наукові та освітні досягнення», Грамотою Міністерства освіти і науки України та Подяками Міністерства освіти і науки України. Почесними грамотами Національної академії педагогічних наук України, Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради, Грамотами міської ради, ціннимими подарунками від міської Ради, Грамотою міської ради та виконавчого комітету, нагороджували Олег Анатолійович Семенюк — ректор КДПУ ім. В. Винниченка, Сергій Анатолійович Кузьменко — голова ОДА, Колос Вадим Іванович — заступник директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА, Скалько Світлана Леонідівна — голова обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Кіровоградської області та Шатна Лідія Францівна - заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

img 06

Зі сцени звернувся Народний депутат України Костянтин Володимирович Яриніч, який подарував 5 хвилин сміху від півфіналістів «Одеської ліги сміху» Кіровоградської команди КВК «Молодіжний портал».

До святкування та привітань приєдналися: Донецький національний медичний університет ім. М. Горького, Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького та Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка, Міністрества освіти та науки України та Центрального комітету Профспілки працівників освіти та науки України.

Урочисте нагородження продовжилося святковим концертом, про це читайте у наступній статті.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись