• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Нема свята без ведучого!

Без ведучого не існує свята. А з КДПУ ім. В.Винниченка випустились майже всі ведучі, до яких ми вже так звикли, чий голос ми розрізнили б з-поміж сотень інших.

Тому виникла потреба у виборі нової пари ведучих і, звичайно, у створенні заходу, який допоміг би виявити талановиту молодь й залучити її до культурно-масової діяльності університету. 25-го вересня 2012 року з ініціативи молодіжного центру відбувся конкурс "Битва ведучих". Проводився він у три етапи: перший – вибір кращих ведучих факультетів; другий – самостійне підготування конкурсантів; третій – заключний конкурс в актовій залі університету.

На вирішальний етап прийшли десять чарівних дівчат та один єдиний хлопець-молодець! Атмосфера у залі була надзвичайно спокійна! Кожен конкурсант – надзвичайно талановитий та особливий! Кожен проявив своє «я», показав свої ораторські вміння, легкість роботи з залом, артистичні навики. Крім цього учасникам дали можливість побувати в ролі дикторів у прямому ефірі. Під час цього дійства зал не мав часу сумувати чи розслаблятись! Усі мали змогу стати частиною конкурсу! Глядачі підтримували учасників, допомагали їм у демонстрації роботи з залом, від чого й перестали бути просто глядачами! Під час декламування учасниками віршів виявився цікавий факт – Ліна Костенко – найпопулярніша письменниця серед студентської молоді! Майже кожен з учасників обрав поезію цієї авторки, а зал підтримував тихим читанням віршів зі свого місця, що вказувало на загальновідомість поезій!

Як сказав голова журі Сергій Бойко, натхненником проекту «Битва ведучих» є Володимир Живицький. Всім відомо, що вже протягом шестироків він є ведучим університетських свят. Але й досі його не відпускають! І, як виявилось, це йому до пари знайшли нову ведучу!

Отже, переможцем «Битви ведучих» є Наталка Шевченко – студентка третього курсу факультету філології та журналістики! Молодець Наталка! Спасибі факультету, що виховує зі своїх студентів справжніх ораторів та активістів! Адже саме студенти факультету філології та журналістики зайняли 1-ше та 3-тє місця! Також варто відзначити Ірину Погребняк, Аню Гончаренко, Олександру Гонтар та Ксенію Ноговіцину, які показали себе творчими, цікавими, а головне готовими до творчої реалізації особистостостями.

Тепер з нетерпінням чекаємо нового концерту з новою ведучою! А він відбудеться незабаром!

Матеріал підготувала Мосежна Ольга,студентка факультету філології та журналістики

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись