• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Спортивні змагання з кульової стрільби

24.09.16 відбулися змагання зі спортивної кульової стрільби у смт. Знам'янка та с. Богданівка. У змаганнях брали участь команди зі Знам'янки, Богданівки, м. Олександрії, Кіровограду (в тому числі команда КДПУ), та ще декількох сіл із Кіровоградської області.

По дорозі зі Знам'янки до Богданівки у несподівано була можливість насолоджуюся чудовими осінніми краєвидами: жовто-зеленим лісом, золотими луками, серебром річки та синім небом.

На військовому полігоні у с. Богданівці нас розділили на групи по 5 чоловік. Спочатки ми мали можливість стріляти з АКС автомату Калашникова зі складним прикладом, а потім з МС пістолета Макарова. Було дуже незвичайне відчуття коли ми вперше стріляли зі справжньої зброї.
Потім відбулися змагання по бігу на дистанцію від 3 до 5 км, а також серед хлопців нормативи по стягуванні на високій перекладині та виконанню підйому-перевороту.

Після завершення змагань усі учасники відвідали музей бойової техніки та зброї. Серед техніки були наявні військові пожежні автомобілі та танк т34.

Під час змагань усі учасники отримали багато позитивних емоцій, позитивний настрій та гарний активний відпочинок.

Головне - не тільки гарно навчатися, а й вміти гарно відпочивати!

Керівник групи КДПУ Буряновотий О.М.

Інформацію надано факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись