• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

V школа профспілкового активу

“Якщо ви не були в Одесі, то втратили півжиття “ - скажуть одесити, а активісти профкому студентів КДПУ ім. В.Винниченка скажуть так : “ Ви не були в Одесі, якщо не завітали до ОНУ ім. І. Мечникова”.

14 жовтня 2016 року відбулася “ V школа студентського профспілкового активу первинної профспілкової організації студентів ОНУ” , і ми мали можливість взяти участь у цьому заході.

Програма, яку підготували для нас організатори, виявилася надвичайно захоплюючою та корисною:

  1. Тімбілдінг - тренінг з командоутворення - дав нам можливість познайомитися з місцевими активістами, навчив як ефективно працювати у колективах та досягати спільної мети у будь - якій сфері діяльності;
  2. Тренінг під назвою " Конфлікт і ми", який був далі за нашим графіком, кожному з його учасників допоміг віднайти ключ до розв'язання внутрішніх проблем , а найголовніше - показав, що всі конфлікти можна вирішити, якщо уважно прислухатися до власних потреб та потреб опонента;
  3. "Перша медична допомога у невідкладних станах" - це вкрай важливий тренінг, адже вміти допомогти у будь - якій ситуації потрібно завжди. Від спритності та обізнаності в елементарних (але й не завжди) маніпуляціях залежить не тільки наше власне, а ще й життя будь - якої людини поряд.

Навчання закінчилося тестуванням, з яким ми із легкістю впоралися, та церемонією нагородження, де кожен із учасників отримав сертифікати, які засвідчують успішне проходження програми.

Навіть голод не зламав нас, тому що нашу цікавість періодично “ підгодовували” не тільки інформаційною, а ще й звичайною ( та дуже смачною) їжею. Наш профактив зустріли настільки тепло, що погодні умови перетворилися в ніщо, а місцеві колеги своїми посмішками зігрівали наші серця.

Окрему подяку хочеться виказати голові профкому студентів ОНУ ім. І. Мечникова — Пєнову Вадиму Васильовичу. Всі  дні, які ми провели в Одесі, були розфарбовані різноманітними розвагами, а умови нашого проживання були максимально комфортні.

Другий день нашого візиту ознаменувався шикарною екскурсією містом, а гідом був талановитий та ексцентричний Ілля (серед дівчат — Іллюша), який не тільки показав та розповів багато речей, про які ми раніше й уявлення не мали, але й став нашим другом.

Коли не хочеться прощатися та від'їзжати— це найвищий результат нашої співпраці!

Дорогі одеські колеги! Дякуємо вам за щирість, гостинність, позитив та натхнення! Ви — чудова команда, яка працює на перспективу! Ви — приклад для нас.

З нетерпінням чекаємо на ваш візит до Кропивницького (ви ж запам'ятали нову назву нашого міста, так?). Тепер ми - шанувальники не тільки одеського "Чорноморця", а ще й вашого дружнього колективу.

З любов'ю та повагою,
профком студентів КДПУ ім. В.Винниченка

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись