• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Урочистості до величного свята – Дня працівника освіти!

Один раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею полум’яніють різнобарвні квіти – з посмішками на обличчі, з квітами та привітаннями від кожного студента, знайомого, колеги, приходить чарівне свято – День працівника освіти!

От і вчора, 29-го вересня, в затишній актовій залі Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка під незабутнім враженням пройшов святковий концерт. Медіа-група університету також прийшла, щоб потім поділитися враженнями!

Це свято особливе тим, що кожен студент може від усієї душі подякувати педагогам за їхню нелегку працю та благородну справу.

Розпочався концерт привітанням ректорату, викладачів та ветеранів від народного хореографічного ансамблю бального танцю «Конвалія» та оркестру популярної, народної, сучасної, української музики «Юність», а також Табак Олени та Житінської Аліси.

Вітальне слово подяки пролунало від проректора КДПУ ім. В. Винниченка, кандидата історичних наук, доцента Ірини Анатоліївни Козир.

Викладач – найблагородніша у світі професія, яка формує особистість кожної людини. Головне – не втрачати життєвої сили, та щоб у серці завжди розквітала весна. Тому продовжилась программа музичним подарунком від Онищенко Владислави з піснею «Весна» та створеним номером від майстра спорту з художньої гімнастики, студентки 3 курсу Фесюк Вікторії та кандидата у майстри спорту з художньої гімнастики, студентки 1 курсу Левіцької Юлії.

Ліричним моментом під час концерту стало привітання ветеранів за їх мудрість та майстерність за роки викладання, які забувати ніколи не треба.
Не можливо не сказати про родзинку святкової програми – виконання українських пісень: «Чорнобривці», «Я з людьми поділюся добром» та «Грай, моя сопілка» у виконанні заслуженої артистки естрадного мистецтва України Ольги Негребецької та оркестру популярної, класичної, сучасної музики «Юність».

Святковий та динамічний запал у залі створили наші добрі друзі: вокал бенд «D.Voice» та Народний артист України Сергій Дьомін, який подарував найулюбленіші пісні. Можна було побачити, як після концерту з його піснями на вустах виходили гості з актової зали.

Розбавили концерт кольорами пристрасті «Ча-ча-ча», який неможливо забути, народний ансамбль бального танцю «Конвалія» Алдошина Катерина та Гончаренко Іван.
«Пройшов концерт на одному диханні, кожен номер хотілося передивитися ще раз, але на жаль, таке бувалає лиш раз», - поділилася одна з гостей сввята. Якщо так, то можна сказати з упевненістю, що наступного разу глядачі будуть вимагати продовження.

Нехай педагогічна діяльність приносить лише задоволення та гарний настрій кожного разу! Зі святом!

З найкращими побажаннями, вас вітає медіа-група «Університетський меридіан»

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись