• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

З червоними дипломами у руках!

29 червня в Кіровоградській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди випуску молодих спеціалістів та магістрів з відзнакою Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.

Цього року свої “винагороди” за сумлінну працю отримало більше сотні випускників. Тому медіа-група університету не могла втратити нагоди відвідати концертну программу.

Довгі сукні, зачіски, елегантні костюми... Щасливі студенти, батьки та викладачі... Випуск 2016! До зали запрошують всіх гостей свята. Розпочалася святкова програма динамічно та жваво з вокально-хореографічної композиції “Вальс “Де ти тепер?” від народного хореографічного ансамблю бального танцю “Конвалія” та Оркестру популярної, класичної, сучасної, української музики “Юність” та народного жіночого вокального ансамблю “Оріана”.

На святі були присутні відомі гості — заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Станіславович Степура, заступник начальника департамента освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Лідія Францівна Шатна, заступник голови обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Сергій Юрійович Петров та секретар Кіровоградської міської ради Сергій Вікторович Бойко.

Розпочав привітання ректор КДПУ ім. В. Винниченка Олег Анатолійович Семенюк: “Розпочинається новий шлях, нова сторінка у вашому житті. Нелегко отримати дипломи з відзнакою, але ми знаємо, ща наші студенти найкращі і ми завжди вас чекаємо у стінах нашого університету!”. Далі продовжилися привітання від кращих вокалістів та хореографічних ансамблів Кіровограда.

Нарешті прийшов час для найважливішої частини вечора: церемонії вручення дипломів. Кожен декан факультету мав можливість ще раз привітати всіх студентів з визначним днем, обійняти та дати певні настанови на майбутнє. З посмішкою та гордістю, на сцені отримували свої “путівки” червонодипломники. “Лекції, екзамени і захист дипломів позаду. Роки напруженої праці та студенстського життя пронеслися, здається, за один день. Якщо ти йдеш до своєї мети і маєш головне бажання - отримати заповітну червону книжечку, - то доклади сил”, - поділилася випускниця факультету іноземних мов. Звісно, після завершення церемонії - фотографії з викладачами, які багато років були поряд, з ректором, батьками та друзями. “Чесно, чекали завершення вечора, щоб скоріше поспілкуватися та поділится враженнями з рідними та похизуватися новенькими яскраво-червоними дипломами”, - з радістю розповіли випускниці факультету історії та права. Ми бачимо, що наші студенти, входять у нове життя з посмішкою та впевнено.

Головне не боятися, мати міцний фундамент під назвою “знання” та позитивний настрій для звершення мрій!

Одну вони точно здійснили!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись