• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новий стиль “Моєї принцеси” з новими перемогами

27-го травня у Кіровограді проходив Весняний обласний кубок із КВН. На гру з'їхались команди з Києва, Полтави, Тернополя та Дніпропетровська. Наше місто Представляли дві команди, серед яких команда студентів КДПУ ім. Володимира Винниченка "Моя Принцесса". У склад команди входять студенти факультету філології та журналістики (Артур Периханян, Дар'я Рогова та Олександра Крикун), факультету іноземних мов (Єрьоміна Аня) та природничо-географічного факультету (Лілія Бондаренко). Команда брала участь в іграх КВН Умані та Полтави, де учасники віднайшли собі нові образи, і ось нарешті показали себе у новому форматі у своєму місті. Команда тепер використовує "нігерський" гумор та ще більше танцю.

img 01

Зал дуже гучно зустрічав свою команду. Особливо порадували "принцеси" новим хітом "Золоті купола". Єдиний представник сильної половини жіночої команди, Артур отримав нагороду "Найкращий актор гри". Команда посіла третє місце і, на жаль, не пройшла у головну гру, яка відбудеться взимку, проте вона матиме змогу поборотись знову у літньому та осінньому кубках.

img 02

Також на грі можно було побачите студентів Ігора Левченка та Вадима Кравченка, адже тепер вони належать до складу команди-організатора гри "Грінстоун". Хлопці виступали як запрошені гості і показали всім новий рівень інтелектуального українського гумору.

img 03

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись