• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студреспубліка 2012 – наша взяла !!!

Студреспубліка – це щорічний студентський фестиваль, який проходить у селі Карбівка Добровеличківського району. Місцеві жителі завжди гостинно приймають учасників фестивалю. Також традиційним є проведення паралельно співочого фестивалю Степограй.

Студреспубліка – це подія, в якій беруть участь (спочатку на регіональному етапі, потім на всеукраїнському) Вузи великих міст, і в субфестах (Мафія, Фотосхватка, Перша леді, Нічна туса, Вибори Мера) виборюють перемогу для свого університету й доводять, хто є кращим суперником у студентському змаганні.

Збірна КДПУ ім. В. Винниченка показала себе гідним суперником в змаганні за честь називатися кращим серед вишів області. Про це переконливо свідчить перемога в субфестах та зайняті призові місця. З цим можна привітати студентів в таких номінаціях:

  1. Студенти КДПУ – 1 місце «онлайн голосування»
  2. Максименко Лариса – 1 місце «Перша леді»
  3. Ігнатьєва Іра, Кожушко Ярослав – 2 місце «Фотосхватка»
  4. Команда КДПУ – 2 місце «Мафія»

Організатори неодноразово відзначали нашу команду як найдисциплінованішу та найорганізованішу серед присутніх.

Визначальною подією фестивалю стала перемога голови студентської ради КДПУ Віталія Слюсаренка у виборах студентського мера. Наступним кроком є змагання за звання кращого вишу в міжнародному етапі Студентської республіки.

Студентська рада університету висловлює подяку всім, хто брав участь в організації та підтримував нашу словом і ділом. Особливу подяку за технічну, матеріальну та моральну підтримку - ректору університету доктору філологічних наук, професору Семенюку Олегу Анатолійовичу та голові профкому студентів Бойку Сергію Вікторовичу.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись