• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Довгоочікуваний відпочинок – вже зовсім скоро!

Добігає до свого кінця сесія та добігає, запізнюючись, студент до аудиторії, де він має складати екзамен. Весняний навчальний семестр минув швидко, майже непомітно. А кожен кінець семестру для студентів означає лише одне: сесія. Ніщо так не згуртовує та не мобілізує, як вона. Доки її не здаси – вона висить над тобою щодня, мов величезний тягар. Та для кожного студента сесія означає щось своє: для когось це безсонні ночі, вічний страх потрапити на перездачу, купа зіпсованих нервів та перенапруження. О, це час відкриттів. Деякі студенти вперше віч-на-віч стикаються із викладачами та навіть дізнаються їхні імена. Час, коли нарешті приходить прозріння: «Можна ж було навчатися добре протягом семестру!». Ну а для когось сесія – це радість від гарної оцінки за залік, екзамен, курсову тощо та гордість за свої досягнення. Проте навіть для цих щасливчиків двотижневий період екзаменів не проходить непомітно: і відмінникам властиво переживати за оцінки, засинати, обіймаючи підручник, та інколи похапцем довчати ненависний предмет за годину до іспиту.

Втім, для обох категорій, названих вище, маємо чудову новину: починаються канікули! Офіційно у Кіровоградському державному педагогічному університеті сесія закінчується в середині червня, тож ті, кому пощастило не потрапити на перескладання, можуть зітхнути з полегшенням.                  

Канікули – це ніби ковток свіжого повітря після важких тижнів праці. Перед студентами відкриваються нові перспективи, адже багато хто працюватиме у літніх таборах для відпочинку, дехто – матиме іншу роботу влітку. Ну а окрім цього, канікули – час для довгоочікуваного відпочинку, коли на два з половиною місяці ми забудемо про всі проблеми і турботи і насолоджуватимемось теплими літніми днями.

Тож вітаємо всіх із закінченням літньої сесії та бажаємо хорошого відпочинку, натхнення та незабутніх вражень!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись