• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

УСПІХИ ЮНИХ НАУКОВЦІВ!

Нещодавно відбувся Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів -  членів Малої академії наук України. Це проект, який формує інтелектуально обдаровану учнівську молодь та допомагає розвиватися у науковій та експериментальній діяльності.

Серед переможців і призерів - 45 учнів шкіл Кіровоградської області. Є серед них і такі, що здобули визнання у дослідженні не масових наукових напрямків. Зокрема, обласне відділення МАН може пишатися здобутками свого науковця у вивченні іспанської мови.

Саме тому 1 червня Президент обласного відділення МАН, ректор Кіровоградського державного педагогічного університету Олег Семенюк привітав і вручив подяку та премію учню 11 класу НВК “ЗНЗ І - ІІІ ступенів № 9 - спеціалізованої школи” Олександрійської міської ради Максиму Макайді. Його науково-дослідницька робота: “Лексичні особливості офіційних промов Його Величності Короля Іспанії Феліпе VІ”, отримала ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі.

Науковим керівникам роботи були кандидат філологічних наук, доценту кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики КДПУ Катерина Бондаренко та вчитель іспанської мови вищої категорії НВК “ЗНЗ І - ІІІ ступенів № 9” Олександрійської міської ради Олена Балуба.

Бажаємо Максиму надалі перемог та нових здобутків у науковій та творчій діяльності!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись