• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Учасники “Студ — Бумеранга” в Мелітополі

18 травня 2016 року студенти Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка вперше переступили поріг Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. Після заселення до гуртожитку та відпочинку студенти відправились на хіміко-біологічний факультет та відвідали лекцію з ботаніки, яку провела Мальцева Ірина Андріївна. Після лекції студентам провели екскурсію по музеям анатомії та зоології, які вразили своєю колекцією та експонатами. Після цікавої екскурсії університетом була проведена  захоплююча екскурсія містом. Ввечері чекав святковий концерт з нагоди знайомства студентів.

img 01

Наступного дня відбулася зустріч з філологічним факультетом, де студентів познайомили зі складом кафедри та провели екскурсію  факультетом. Після студенти відвідали Мелітопольський краєзнавчий музей, де  дізнались історію міста. Далі вирушили на спартакіаду, де проводився матч з футболу між факультетами. Після спортивних змагань відбулася прогулянка парком та містом. 

img 02

На третій день студентська рада університету вирішила зробити студентам сюрприз та відвезти їх на Азовське море, де студенти насолоджувались приємним відпочинком.

img 03

На четвертий, завершальний день, студенти відвідали факультет інформатики, математики та економіки, де їх познайомили з деканом факультету – Бельчевим Павлом Васильовичем. Декан факультету розповів історію факультету. Наостанок вирушили на Всеукраїнський парад «Вишиванки» на головну площу міста.

Після захоплюючого параду студенти МДПУ ім. Б. Хмельницького влаштували прощальний вечір студентам КДПУ ім. В. Винниченка, який супроводжувався різноманітними конкурсами та запальними танцями.

img 04

Враження  від міста й університету важко передати словами, це потрібно лише відчути і побачити! Завдяки програмі «Студ-Бумеранг» студенти отримали безліч незабутніх вражень.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись