• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вручення дипломів

31 травня 2012 року в залі обласної філармонії відбулося святкове вручення дипломів про вищу освіту випускникам Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Цього року в доросле професійне життя йдуть 2400 бакалаврів, спеціалістів, магістрів. Приємно відзначити, що із 1240 спеціалістів і магістрів - 163 отримали дипломи з відзнакою.

Сьогодні вони досягли своєї мети – важливої, але тільки першої з тих, які кожен ще ставитиме перед собою. Попереду – нові звершення, та можна з упевненістю говорити, що своїм умінням іти вперед, працювати, перемагати вони завдячують саме рідному університету.

„Професійне життя викладача вимірюється також і кількістю випусків. Скільки їх було за 91 рік існування нашого навчального закладу!”, – цими словами розпочав свій виступ ректор університету, професор О. А. Семенюк. „Навчаючись, Ви мали змогу переконатися в точності народної мудрості – важко в навчанні… і тепер у вас є нагода підтвердити другу частину цього прислів’я – легко в роботі! ” – звернувся він до випускників.

Надзвичайно теплі слова пролунали від проректора з науково-педагогічної роботи І. А. Козир: „Нехай у кожного з вас буде свій Олімп і своя тиха пристань, де вас завжди чекає любляче серце”.

„Головна сцена області сьогодні для вас. Ми впевнені, що ви й надалі будете прославляти наш університет своїми справами”, – зазначив проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор С. П. Михида.

„Нехай вам у всьому щастить!” – побажав проректор з наукової роботи, професор М. І. Садовий.

З вітальним словом від обласної влади виступив начальник управління у справах сім’ї та молоді Кіровоградської обласної державної адміністрації С. О. Пастернак, а від освітянських профспілок – заступник голови обласної організації О. А. Даценко.

Подальших успіхів побажали випускникам декани факультетів.

Святкове дійство на сцені створювали студенти університету, а також учасники народного хореографічного ансамблю „Пролісок” та народного ансамблю бального танцю „Конвалія”.

Бажаємо нашим випускникам, щоб їхня професійна й особиста доля були успішними, яскравими, а кожен подальший крок у житті – упевненим, бо саме таких – сильних особистостей, справжніх професіоналів – виховує Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись