• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студмісто

20 травня 2016 року на СОТ «Буревісник» Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка відбувся проект для студентської молоді «СТУДМІСТО».

В рамках проекту студенти мали можливість взяти участь у квесті з командоутворення «Stepbystep», позмагатися в чемпіонаті з  волейболу, пострибати з тарзанки, взяти участь у майстер-класах, пограти в «Мафію» та постріляти в тирі. Перемогу у квесті здобула команда фізико-математичного факультету, IIмісце отримала команда факультету фізичного виховання, III місце – команда природничо-географічного факультету. Титул кращого «мафіозі» здобула Ксенія Шкуренко. А перемогу у тирі отримала студентка фізико-математичного факультету Олександра Дідик. У чемпіонаті з волейболуI місце отримала команда факультету фізичного виховання, II - команда ГО «Молодіжна організація «КУРС»», III місце - команда фізико-математичного факультету. Всі студенти отримали задоволення та незабутні емоції.

Первинна профспілкова організація студентів КДПУ ім. В.Винниченка та молодіжний центр дякує за підтримку ректорату університету, депутатам Кіровоградської міської ради Кріпаку С. В., Бойку С. В., Санасаряну Р. Р. та голові Спілки вірмен України в Кіровоградській області Хачатряну Т. С.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись