• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Справа серця...

22 травня, в день літнього Святого Миколая, студенти факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на чолі з заступником декана з навчально-виховної роботи Біденко Н.І. та членами студентської ради Бабіною Єлизаветою, Губенком Романом, Васильєвою Богданою та Кожушком Ярославом знову завітали до Піщанобрідської школи-інтернату Добровеличківського району.

Протягом семи років факультетом проводиться благодійна акція „Чужих дітей не буває“. Студенти ретельно готуються до зустрічі: збирають одяг, взуття, книги, іграшки, нитки для вишивання, готують солодощі.

Цього разу зустріч справила враження не лише на дітей, а й на самих студентів, які виступили з концертом, навчили мистецтву пантоміми, ознайомили з методикою гри на струнних інструментах. Цікаво пройшла розважальна програма: тут були різноманітні розвиваючі ігри, загадки, вивчення скоромовок. А найважливіше, що справа серця стала родинною справою, котра об’єднала серця і душі студентів та іх маленьких друзів, які запам’ятаються своїми щасливими оченятами і щирими посмішками.....

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись