• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

5 перемог – 5 успіхів студентів факультету фізичного виховання!

16 квітня 2016 року студент І курсу факультету фізичного виховання В’ячеслав Скороход (тренер доцент О.В.Колотуха) виборов І місце серед чоловіків у чемпіонаті Кіровоградської області з індивідуальної туристської техніки в закритих приміщеннях та виконав КМС зі спортивного туризму.

15-17 квітня 2016 року у м.Запоріжжя відбувся Міжнародний турнір «MaksiCup» з гімнастики художньої. За програмою майстрів спорту студентка ІV курсу Ангеліна Пархоменко ( тренер доцент О.В. Шевченко) з сумою балів 38,1 посіла І місце.

Нещодавно в м. Ужгород відбувся відкритий весняний Кубок України з велосипедного спорту. Студентка І курсу факультету фізичного виховання Ксенія Федотова ( Заслужений тренер України О.В. Заворотня) піднялась на третю сходинку п’єдесталу серед жінок у багатоденній гонці на дистанції 90 км з результатом 2:38.44.

Відчутні перемоги факультету фізичного виховання також на волейбольному майданчику. Так, студентська волейбольна команда «ФФВолей» 17 квітня 2016 року у відкритому чемпіонаті Кіровоградської області серед чоловічих команд здобула срібну перемогу. У чемпіонаті області брали участь 8 команд (6 команд з м. Кіровограда, з м. Світловодськта з Маловиськівського району). У фінальній грі за І місце зустрілись команди «ФФВолей» та «Обленерго». У напруженій боротьбі (І партія – 23:25; ІІ партія – 24:26; ІІІ – 25:15; ІV – 18:25) команда «ФФВолей» здобула почесне призове ІІ місце.

Склад команди:

Забілястий Олександр (капітан), Фалєєв Олександр, Валіхновський Владислав, Іванов Максим, Попович Олександр, Кравець Ярослав, Сендзюк Олександр, Шмалько Денис, Зіненко Богдан, Сокуренко Дмитро, Іванов Владислав.

28 квітня 2016 року студентська жіноча волейбольна команда «ФФВ» брала участь і впевнено перемогла у чемпіонаті з класичного волейболу серед вищих навчальних закладів м. Кіровограда.

Склад команди:

Мартиненко Марина (капітан), Давиденко Анна, Прокопчук Олександра, Неумивако Анна, Резчикова Тетяна, Гросс Ілона, Радчук Тетяна, Спориш Марина, Молодченко Олеся, МоцаБогдана.

Тренери команд: професор К.К. Мартишевський, викладач С.А. Руденко, громадський тренер Б.М. Зіненко.

На традиційній лінійці факультету фізичного виховання під гучні оплески викладачів та студентів переможців поздоровив декан факультету фізичного виховання професор А.Л. Турчак.

Бажаємо нашим спортсменам нових перемог та успіхів у навчанні! Так тримати!

Світлана Челало,
концертмейстер, викладач кафедри теорії
і методики фізичного виховання
факультету фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись