• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ЗВІТ ЕСТРАДНОГО ОРКЕСТРУ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ

7 травня відбувся звіт естрадного оркестру мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка, керівником якого є викладач кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін Сергій Олександрович Сметана.

Презентація програми проходила в рамках проекту "Мистецтво настрою", який організований секцією інструментальної підготовки та оркестрового виконавства, та котрий проходить за традицією щорічно в залі мистецького факультету. Метою проекту є знайомство з музикою сучасних вітчизняних та зарубіжних композиторів. Заохочення молоді до навчання та здобуття музичної освіти. пошук молодих талантів.

На концерті були присутні студенти КДПУ ім. В. Винниченка, викладачі, студенти інших вишів міста, учні музичних шкіл та студенти музичного училища. Всі присутні мали змогу насолодитися чудовою музикою Френка Сінатра, Рея Конніфа та Сальваторе Адамо. Композиції, які виконувалися оркестром, звучали в обробці керівника оркестру С. О. Сметани.

Також хочемо відзначити досить високий рівень гри солістів естрадного оркестру, які добре впоралися з музичними партіями та довели власну виконавську майстерність. Солістами концерту став студент ІІІ курсу мистецького факультету, лауреат всеукраїнських конкурсів-фестивалів Віталій Присяжний та учень VI класу Кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю. С. Мейтуса, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів-фестивалів Олександр Сметана, який став справжньою родзинкою концерта.

Все дійство пройшло на досить високому рівні, глядачі були задоволені, оплески, які лунали в залі після кожної композиції прямий цьому доказ.

Бажаємо колективу творчих успіхів, підвищення виконавського рівня,  самовдосконалення, терпіння та творчого натхнення.

Інформацію надано мистецьким факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись