• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Щирі вітання в День останнього дзвоника

26 квітня 2016 року в актовому залі Кіровоградського державного педагогічного університету пролунав останній дзвоник для студентів факультету іноземних мов . У кожного студента з перших днів є відчуття довгих років навчання, але час спливає дуже швидко. Для випускників спливають останні дні в стінах нашого навчального закладу. Так багато теплих слів їм хочеться сказати своїм викладачам, керівникам, друзям.

Ведучі свята Аліна Лисенко та Олександра Філімончук надали слово для виступу всім бажаючим. Останній дзвоник відкрив чудовий танець у виконанні неперевершеної Аліни Вустілки та її партнера Івана Гончаренко.

Наш факультет дуже багатий на талановитих людей. Студентка 405 підгрупи - Жердій Даша виконала справжню, щиру та неймовірно милозвучну пісню про нашу неньку Україну.

Протягом усього концерту в залі панувала дуже весела і легка атмосфера Хоча сьогодні студентів 4 курсу водночас переповнював і смуток, і радість. Адже зовсім скоро вони попрощаються з університетом і велика частина студентського життя залишиться лише у спогадах.

Веселий настрій в залі створили студенти 402, 403 і 404 підгруп. Вони підготували дуже реалістичні номери, які розкрили усю правду студентського життя, без жодних перебільшень. 404 підгрупа виконала неповторне авторське попурі про студентське життя.

Не тільки жартами був насичений останній дзвоник, а й піснями. Ліричну, ніжну і витончену пісню нам заспівала студентка 407 підгрупи Чеканова Ксенія .

А Микола Папуша, неймовірний музикант, виконав авторську пісню «Моя правда», в яку вкладено душу.

Студентська рада факультету іноземних підготувала сюрприз про студентське життя. Студенське життя це не тільки час пізнання професійної майстерності, сміливих прагнень і починань але й час веселих буднів, симпатій і кохання.
Спогади про безтурботне веселе студенське життя зуміло викликати у присутніх відео-. інтерв”ю.

Від імені усіх студентів факультету іноземних мов студенти 410 підгрупи Корольчук Дмитро та Бондаренко Альона висловила слова подяки викладачам.

Сердечні вітання та побажання успіху в подальшій праці випускникам висловив декан факультету іноземних мов Білоус Олександр Миколайович.

Кращі студенти були нагороджені грамотами за високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті факультету. 

Шановні випускники! Бажаю вам пізнати і зрозуміти смисл свого життя. Снаги трудової без ліку, поваги й любові від людей, щасливого й довгого віку!

Лисенко Аліна
студентка 4 курсу

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись