• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ГРАН-ПРІ «MAESTOSO»

23 квітня 2016 року народний студентський хор «Дивоспів»  мистецького факультету КДПУ імені Володимира Винниченка взяв участь у IV Міжрегіональному Фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва «MAESTOSO», який відбувся в м. Херсоні на базі факультету культури та мистецтв Херсонського державного університету. Метою конкурсу є збереження та збагачення національних традицій, використання можливостей хорової культури для виховання і розвитку духовно-творчої особистості.

У конкурсній програмі виконувались українські народні  пісні в обробці А. Авдієвського  «Як я була маленька», П.Андрійчука «Ой на горі дубина» та Є. Ляшка «Дощик».

Народний хор «Дивоспів» продемонстрував високий рівень професійної та музично-виконавської культури. Засновник хору – ветеран праці, заслужений працівник культури України Н. Медведєва, хормейстер – Л. Поворозко, концертмейстери – В. Грозан та В. Присяжний.

Журі фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «MAESTOSO» високо оцінило сценічно-виконавську майстерність колективу і нагородило  колектив дипломом Гран При  IV Міжрегіонального Фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва!

Інформацію надав деканат мистецького факультету

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись