• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Посол Австрійської Республіки в КДПУ

news_2012_05_08_13_457 травня в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка перебував із візитом Надзвичайний та Повноважний посол Австрійської Республіки в Україні пан магістр Вольф-Дітріх Хайм.

Візит високого гостя саме до нашого університету не можна вважати випадковим, адже факультет іноземних мов КДПУ вже протягом декількох років підтримує тісні наукові зв'язки з вищими навчальними закладами Австрії.

У рамках візиту пан Хайм зустрівся з керівництвом університету, відвідав Археологічний музей КДПУ та виступив перед студентами з доповіддю “Австрійсько-українські відносини”. Гість не тільки розповів про співробітництво між нашими країнами у різних сферах суспільного життя, детально зупинившись на грантах і програмах студентського обміну, але й відповів на питання аудиторії, що стосувалися, зокрема, особливостей системи вищої освіти та студентського життя в Австрії, пріоритетів зовнішньої політики, європейської перспективи України. Цікавилися студенти й тим, яку освіту має пан Хайм, та особливостями його дипломатичної роботи.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись