• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Гідно підтримаймо своїми досягненнями XXXI Олімпійські ігри!

Нещодавно в м. Олександрія відбувся ІV Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Олексія Скічка. Студенти факультету фізичного виховання брали участь в цих змаганнях та зайняли призові місця, зокрема: Бирзул Юрій (І курс) – І місце (вагова категорія 69кг); Семиволос Андрій (ІІІ курс) –  І місце (вагова категорія 56кг); Гориленко Павло (І курс) – ІІ місце (тренер-викладач Саласенко В.Б.).

З 28 березня по 2 квітня 2016 року в м. Миколаїв відбувся Всеукраїнський турнір з боксу присвячений пам’яті 68-ми героїв-десантників. Семиволос Андрій виборов І місце (вагова категорія 56кг).

Студент І курсу Гориленко Павло з 30 березня по 3 квітня 2016 року брав участь в Міжнародному турнірі з боксу «Кагул-2016» в м. Кагул (Молдова) та посів ІІ місце (вагова категорія 64кг).

В лютому місяці відбулись змагання зі спортивного орієнтування – ІІ етап кубку Кіровоградської області. В групі М – 18 почесне ІІІ місце посів студент І курсу факультету фізичного виховання Скороход В’ячеслав (тренер-викладач Колотуха О.В.).

Також, 22-24 березня 2016 року в смт Новгородка на XX Чемпіонаті області (ІІ етап Чемпіонату України) з пішоходного туризму в закритих приміщеннях на дистанції «Особиста смуга перешкод» Скороход В’ячеслав у складі команди «Мандри» зайняв І місце серед команд старшої вікової групи.

Професорсько-викладацький склад та студенти вітають наших спортсменів і бажають майбутніх перемог та успіхів у навчанні!

 

Інформацію надано факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись