• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Маленьке свято для великих сердець

Виявляється, що благодійність доступна не тільки заможним можновладцям, але й звичайній кіровоградській молоді. Юні пацієнти дитячої обласної лікарні незабаром зможуть у цьому переконатися.

Кіровоградський рок-гурт «The Sound Age» за підтримки ректорату, студентської ради та профспілкового комітету КДПУ ім. В. Винниченка влаштували благодійний концерт аби створити маленьке свято для хворих дітей.

І ось, 19 квітня о 17.00 зі сцени актової зали педагогічного університету залунали перші акорди пісні «One chance». Публіка заворожено слухала чарівне виконання чудової композиції. Зі сцени також звучали кавер-версії на треки відомих гуртів Би-2, Sokolovsky, Плач Єремії, тощо. «The sound age» порадували своїх глядачів запальним виконанням власних композицій, і після кожної лунали гучні оплески. Аудиторію зачарували мелодійні ритми, та найбільше зворушило чарівне поєднання голосів вокалістів гурту – Романа Губенка та Єлизавети Бабіної.

Схвилював найвразливіші струни душі й виступ студента першого курсу факультету іноземних мов Дмитра Жабокрицького, що виконав зі сцени пісню Океану Ельзи «Така як ти». Глядачки, слухавши тендітний голос юнака, крадькома витирали сльози.

У концерті також взяла участь легендарна збірна команда КВК педагогічного університету «Наивность», що своїми влучними жартами змусила сміятися всіх, навіть найсерйозніших і найпохмуріших. Слід зазначити, що учасники команди на своєму прикладі неодноразово заохочували присутніх до благодійності.

Коли «The sound age» вдруге вийшли на сцену, їх пісні були ще більш запальними ніж на початку. Зала просто вибухнула оваціями й вигуками «Браво! Біс!». Вперше у актовій залі відчувалася атмосфера захоплення та драйву. А після закінчення концерту публіка аплодувала стоячи, аби поділитися з гуртом своїми враженнями та виразити свою вдячність виконавцям.

Поділитись частинкою свого тепла змогли всі бажаючі, придбавши квиток на концерт та пожертвувавши гроші, щоб придбати подарунки для пацієнтів гематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Будемо сподіватись, що це не останній благодійний захід у історії рок-гурту. І ще не один раз ми побачимо яскраві виступи «The sound age»і почуємо їх незабутні запальні композиції.

Гурт висловлює особливу подяку ректору КДПУ ім.В.Винниченка, професору Олегу Анатолійовичу Семенюку, проректору з науково-педагогічної та виховної роботи, професору Сергію Павловичу Михиді, голові профспілкового комітету студентів Сергію Вікторовичу Бойко, голові Молодіжного центру Володимиру Живицькому, а також голові студентської ради факультету іноземних мов, менеджеру гурту Ірині Захаровій.

Ніна Михайлюк (за участі Романа Губенка)

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись