• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Нові «Історії успішних випускників»

16 лютого в КДПУ ім. В. Винниченка відбулася презентація проекту «Історії успішних випускників», де було представлено 3 відеосюжети про яскравих особистостей, які навчалися в нашому університеті та вдало реалізували себе у професійній сфері.

Героями проекту стали випускники різних років навчання. Олесандр Чорний випускник факультету історії та права. Успішний науковець, історик, педагог, і навіть художник! Вчитель, який урізноманітнює пари дотепним гумором. Людина, яка заряджає усіх своєю енергією та позитивом.

Валентин Мельник - випускник фізико-математичного факультету. Педагог, який займається підготовкою майбутніх співробітників масштабних корпорацій, таких як «Microsoft» і «Google». Програмування порівнює із написанням поезії. Любить роботу і не уявляє свого життя без неї.


Володимир Вященко – випускник факультету педагогіки та психології. Універсальний спеціаліст, який вдало реалізував себе як заступник директора з навчально – виховної роботи Педагогічного ліцею і ведучий найрейтинговішого відео ресурсу області. Відповідальний і креативний, сучастий та стильний – всі ці якості притаманні саме йому!

На презентацію завітали викладачі, студенти, співробітники університету, а також представники ЗМІ. Ректор Олег Анатолійович Семенюк подякував команді «Історій успіху» за якісну роботу і висловив пропозицію для подальшої співпраці.

фото1 result

«Цільовою аудиторію проекту, в першу чергу, є школярі, які в майбутньому планують вступати до вищих навчальних закладів. Мета проекту - розповісти і показати крізь реальні приклади та історії, що КДПУ ім. В. Винниченка дає ґрунтовну освіту і можливість для подальшої реалізації в професії. Підтвердженням цього є історії успіху наших випускників», - розповідає автор проекту Вікторія Салогуб.

фото2 result

А розпочиналося все із бакалаврської роботи на 4 курсі. Ідею створювати такий проект запропонувала Ірина Анатоліївна Ткаченко – викладач кафедри видавничої справи та редагування. "Найголовніше в цьому проекті не промоція університету, а люди, які наповнюють його змістом", - наголосила Ірина Ткаченко під час презентації.

У результаті чого було створено 11 відеосюжетів про успішних редакторів, коректорів, видавців, журналістів, телеведучих, які навчалися на факультеті філології та журналістики. Пізніше проект перейшов на університетський рівень, адже ректорат фінансово підтримав «Історії успішних випускників» і влітку було презентовано 5 відеосюжетів про окремі факультети університету. Оскільки тоді не вдалося охопити усі факультети, то цього разу презентовано ще 3 історії успіху, які завершують проект. Загалом проект тривав три роки.

фото3 result

Робота у такому форматі передбачає в першу чергу наявність команди. Проект допомагали реалізовувати співробітники каналу «Кіровоград»: Олена Демчак – режисер, Геннадій Зорін – оператор, Наталя Кожевникова – монтажер. Команда виконала свою роботу професійно і якісно, кожну історію цікаво дивитися, бо вона вражає своїм змістом і технічним оформленням.

фото4 result

«І кожен фініш – це по суті, старт» закінчується проект, але тема гнучка і її можна продовжувати нескінченно, адже достойних кандидатів на головну роль в «Історіях успіху» у КДПУ ім. В. Винниченка дуже багато. Детальніше ознайомитися з інформацією про проект можна за посланням: www.cuspu.edu.ua/ua/pro-proekt

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись